Euro White

Euro White: tandblekning sverige

Tandblekning hemma - Hur Crest Whitening strips leder till förbättrad munhälsa?

  Visste du att ljusa vita tänder kan få dig att se yngre ut? Ja, forskning har visat att mousserande tänder kan hjälpa dig att se yngre ut och så om daglig slitage leder till envisa fläckar på tänderna måste du arbeta med dem. Så hur är det att du planerar att få tillbaka dina pärl vita vita tänder? Planerar du att besöka ett tandläkarkontor eller tandblekningskliniken för samma sak? Om ja, så är vi ledsna att spränga bubblan att detta skulle innebära att du betalar ett stort belopp och behandlas med aktiva blekningsingredienser när du kan göra tandblekning hemma.

  Du läser rätt, det finns tillgängliga kit som hjälper till att tandbleka hemma som fungerar.

  Undrar du vilka kit som finns tillgängliga?
  Du kan välja mellan ett kolbaserat kit, vitt remsor i Sverige och andra.

  Crest whitening strips i Sverige och hur de fungerar?
  Crest White-remsorna och andra produkter fungerar tillsammans med en gel som innehåller väteperoxid och som blir belagd på tänderna. Denna gel pressas på tänderna tills ingredienserna tränger in i tänderna och leder till en blekande effekt.

  Whitening strips är gjorda av en flexibel plast som kallas polyeten. När den är belagd med en gel placeras varje remsa på de övre och nedre tänderna. Dessa remsor använder PVP för att binda remsor till tänderna.

  Sätt att använda blekningsremsorna
  När paketet med remsor öppnas finns det synliga olika paket för övre och nedre tänder. Behovet är att ta bort varje remsa från paketet och klippa extraområdet. Lägg upp detta remsorna fäster vid lämpliga tänder. Dessa remsor måste bäras 5 minuter för varje dag. För att undvika chanser för tandkänslighet nämns att inte bära dem på mer än 5 minuter.

  Crest 3D-blekningsremsor och mirakel-
  Om du letar efter snabbare resultat måste 3D-blekningsremsorna beaktas. Dessa remsor är gjorda för att stanna på tänderna i 30 minuter och kan blekas vid engångsbruk.

  Remsorna är säkra att använda två gånger om dagen och borstning måste undvikas efter användning.

  Om du är skeptisk till tandblekningsremsan måste du veta att de är säkra att använda och används av många. Köp dessa remsor från oss och garantera glittrande leende och bra munhälsa.

  För mer :- tandblekning hemma som funkar
  tandblekning sverige
  Tandbleknings kit med aktivt kol

  Comments: 0

  There are no comments yet, be the first to write a comment!